Do 3. ligy a divize nejen s novou kuželnou

22.07.2014 12:00

Postup do 3. ligy

Po uplynulé sezóně 2013/2014 naše Béčko postoupilo do divizní soutěže. Pokud se někdo těšil, že navštíví kuželnu a shlédne po letech nefalšované derby, musíme ho zklamat. Béčko sice postoupilo a Ačko skončilo na stříbrné příčce za Neratovicemi, ale družstvo Neratovic nedalo mannschaft dohromady a postup spadl do klína nám. S novou kuželnou budeme opět bojovat ve 3. lize, naštěstí už ne v moravské skupině! I přesto před námi nestojí lehký úkol! Začít sezónu na nové kuželně ligově, bude chtít hodně práce, protože "bez práce nejsou koláče"! Zavést pravidelný trénink by opět nemělo jen pár vytrvalých jedinců! Škoda, že už si nepamatuju přesné znění výroku Vendy Anděla st. o postupu do ligy a plném soudku plzeňského :-)

 

Založení nového spolku KK Jiří Poděbrady

Při chystání se na novou kuželnu jsme při schůzi hodnotili náši budoucnost. Společně jsme se shodli na vystoupení z tělovýchovné jednoty a založili jsme samostatně fungující spolek KK Jiří Poděbrady dle již kdysi zavedeného názvu klubu.

 

Nové logo

Společně se založením nového kuželkářského klubu jsem navrhnul nové logo. Na schůzi bylo odsouhlaseno a tak se logo stalo našim oficiálním. Logo vyjadřuje symboliku královského města, lázní na srdce a kuželek. Logo v barevném a černobílém provedení

Změna vzhledu našich stránek

Naše www stránky jsem oblékl do barev, které ponese nová kuželna a především dráhy, které byly zvoleny dle znaku města.

 

Stav stavby nové kuželny

Kuželna již stojí celá. Jsou postaveny všechny příčky, nahozené zdi, připravené hlediště - konstrukce bez sedaček - sedačky jsou na nás, dlažbou obložené sociální prostory (kombinace bílé s červenou) a zapojená vzduchotechnika. Ta je v součaasné době nejvíce potřeba, protože vysoká vlhkost betonu brání v položení dřevěných roštů drah, kterými instalace kuželkářské technologie začíná.

 

A protože budeme hrát na novém s rekordama od nuly, mám tu jedno povzbuzení... Jako nahlášený vedoucí A družstva oficiálně vyhlašuji odměnu za první přehoupnutí šestistovky v ligovém zápase. Jako odměnu nabízím PODĚMORE DEW. A rád ji věnuji hned na prvním zápase :-)

Pracovní verze rozlosování sezóny 2014/2015  ZDE 

JardaK

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode